24 h ASO Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Richi
    Classic
    • 2010
    • 9

24 h ASO Warszawa

Zamieszczone przez kecaj
    gieu, napisz mi VIN a odpowiem Tobie..
    Witam,
    Jestem nowy na forum, prosze o rozkodowanie vin
    TMBCS61Z072045817. Czy jest możliwość podania jakiejkolwiek historii auta?

Pozdrawiam
  • arccuss
    Rider
    Moderatorr
    • 2009
    • 397
    • Octavia II (1Z3)
    • BZB 1.8 TSI 160 KM

24 h ASO Warszawa

Witam wszystkich!
    Ponieważ w innych działach forum doczytałem się, że brak jest ASO czynnych dłużej niż normalnie- informuję, że ASO na Gruchacza (podobno- w nocy nie sprawdzałem :wink: ) działa w zakresie awaryjnym całą dobę( ale chyba tylko pn-pt - w niedzielę jak dzwoniłem latem po dzwonie -nikt nie odbierał...).
    W godzinach wieczorno-nocnych przyjmują płatność tylko kartą (płaciłem 22.45), jak nie masz karty- odbierzesz brykę rano,
    kiedy kasa będzie czynna .
    Kilka razy tam już byłem- i jestem dotychczas zadowolony...
    Perfect Service by DGW

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

arccuss, to jak to działa, bo jak ja chciałem do nich podjechac, to zawsze było albo nieczynne,albo za późno albo coś tam...
      saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)

Komentarz

• arccuss
        Rider
        Moderatorr
        • 2009
        • 397
        • Octavia II (1Z3)
        • BZB 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez szkoda
        arccuss, to jak to działa, bo jak ja chciałem do nich podjechac, to zawsze było albo nieczynne,albo za późno albo coś tam...
        Ja nie dzwoniłem- tylko podjechałem...
        Było ok. 22-ej - i powołując się na ich reklamę- zażądałem wymiany- właściwie montażu wycieraczek (ktoś wieczorem się nie bał i zaje..... wszystkie trzy, jedno ramię uszkodzone), a musiałem jechać w nocy w trasę. Mówili wprawdzie, że rano przyjechać- bo są zajęci itd.. Ale powołałem się na ich oficjalne credo i to, że zgłaszam się z usterką uniemożliwiającą kontynuowanie bezpiecznej jazdy- to pomogło. Na pewno w nocy nie uświadczysz u nich elektryka- innym razem wymianę przetwornicy jednego z ksenonów (notabene kupiłem nówkę-sztukę za 450 zeta- mam namiary na gościa...) musiałem robić sam przed trasą- skończyłem 0.40 (trzeba było przelutować przewody) i... pojechałem. Myślę, że są w stanie załatwić proste sprawy- jeżeli klient będzie się upierał, że musi dalej jechać. Po prostu dyżurni mechanicy chyba też chcą się wyspać... 8)
        Perfect Service by DGW

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

a no własnie, miałem wrażenie, że za każdym razem, chcą mnie zbyć
          dzieki!
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm